728x90 AdSpace

Son Yazılar

Clash Of Clans Gem (Yeşil Taş, Elmas) Kazanma Hilesi

Bu yapacağınız işlem sonucunda iTunes Gift ve Google Play Gift kodları kazanacak ve bunları gem (Yeşil Taş, Elmas) almada yada istediğiniz bir başka ürünü almada kullanabileceksiniz. 

Sürece başlamadan önce şu uyarıyı yapmakta fayda bu işlem için Apple kimliğinizin US olması yada yan bir US hesabı açmanız gerekebilir. Bununla ilgili yardıma ihtiyacınız olursa lütfen yorum kısmında belirtin.

Sitemizde illegal hiç bir yöntem yoktur bu, sadece yapacağınız işleme bağlı olarak kazanacağınız bir ödüldür, o yüzden içiniz rahat olsun. Aşağıda anlatacağım uygulamalar için gerçekleştireceğiniz işlemler doğrudan Apple Store mağazasını Android için ise Google Play  kaynak almaktadır, bunu zaten sizde göreceksiniz.

Lütfen Aşağıdaki Uyarıları Dikkate Alın (Not: Uygulama görselliğinde değişiklik olmuştur ama süreç aynıdır.)

Not: Bu işlemler için iOS (iPhone, iPad, iPod) veya Andorid  cihazlarınızdan yapmanız gerekmektedir Konu anlatımını iOS örnek vererek yapacağım Android içinde durum aynıdır.

1. İlk olarak aşağıda verdiğim linke iOS (iPhone, iPad, iPod) veya Andorid cihazınızdan tıklayın...

(Bağlantı yeni sekmede açılacaktır)

2. Go away (Açılan pencerede giriş manasında yazan bir yazı gelecektir; bu yazı her girdiğinizde farklı yazılmış olabilir bunu zaten anlarsınız... go, oke, come, get started! tarzı giriş butonu)

UYARI! Bazı kişilerde ok tuşuna basınca aşağıdaki gibi ayarlarda değişiklik isteyebilir bunu değiştirin (yükle) butonuna tıklayın bu profil bir sayaç görevini görmektedir ve kazanacağınız puanları toplamaya yarayacaktır, eğer bu yükleme işlemini yapamazsanız, yapacağınız işlemlerde haliyle sonuca ulaşamazsınız!

Yükleme işlemi gerçekleştikten sonra parola isteyecektir, bu parola telefonunuzun parolasını yazın telefonunuzun veya iPadinizin parolası yoksa zaten parola istemeyecektir.
3. Açılan sayfadaki uygulamalardan birine tıklayın (Ben keek tıklıyorum, bu uygulamalar 48 saatte bir değişmektedir)

UYARI! Puan kazanacağınız uygulamaları indirmenize izin vermeden önce size 3 yada 4 tane farklı uygulama indirtecektir bunları indirdikten sonra kilit açılacaktır ve bundan sonra puanlı uygulamaları indirmeye başlayabilir ve puanlarınızı toplayabilirsiniz.

4. Açılan sayfada İngilizce bir yazı karşımıza gelecek (48 saatte bir sayfa puanları yenilenecektir......gibi) bu yazıya okey diyoruz

5. Bizi app storede uygulamanın indirme sayfasına aktaracaktır

UYARI! Eğer sınırlı bir internete erişimine sahip iseniz indireceğiniz uygulamaların dosya boyutlarını kontrol ediniz -kaş yapalım derken göz çıkarmayalım- , eğer dosya boyutu yüksek ise o uygulamayı indirmeyip daha sonra uygun gördüğünüz uygulamaları indirebilirsiniz tabi bu durum puan toplama ve sonuca ulaşmanızı geciktirecektir.

6. Uygulamayı indiriyoruz ve uygulamayı açıp 30 sn bekliyoruz yada uygulama içinde dolaşıyoruz


7. Safariye girip sayfayı yeniliyoruz.
8. Sağ üstte puanımız gelip gelmediğini kontrol ediyoruz (Puanım 1675 idi şu an 1775 olmuş)

9. Puan gelmiş ise indirdiğimiz uygulamayı silebiliriz gelmemiş ise aynı işlemi tekrarlıyoruz ancak uygulamayı tekrar indirmenize gerek yok app storeye aktardığında uygulamayı önceden indirdiğimiz için aç butonu olacak buna basın ve 30 sn. bekleyin ve safariye girip puanın gelip gelmediğine bakın.

Her gün yeni uygulamalar gelmektedir ve en fazla 3 gün boyunca bu uygulamaları indirip puan kazanabiliyorsunuz bunun için her gün girip kontrol etmenizde fayda var. Sponsor durumlarına bu uygulama değişik puanlarda gelebilir en yüksek şu ana kadar 360 puan gördüm.

UYARI! Her uygulamadan bir defa puan kazanılır...

En az 3000 puan ulaştığınızda paylaşmış olduğum linkin gifts bölümüne girerek app storeden 10$ lik hediye çeki alabilir ve bunu Clash Of Clans Ücretsiz Gem almak için kullanabilirsiniz. 4500, 7500, 15000 puan toplamanız durumunda ise 15$ , 25$ ve 50$ hediye çeki kazanabilirsiniz.

UYARI! Stok durumuna göre 10$ hediye çekleri kısa süreliğine yayında göremeyebilirsiniz, bu durumda sabırsızlanmayın ve aralıklarla kontrol edin tekrar stok durumu oluştuğunu göreceksiniz yada 4500 puan yaparak 15$ hediye çekini temin edebilirsiniz seçim size ait.

UYARI! VPN kullanarak değişik uygulamalar yakalama şansınız var, fakat bu tespit edildiğinde ki tespit ediniliyor hediye çeki almanız, gelen uygulamalardan puan almanız engelleniyor  ve emekleriniz de çöpe gidiyor. 

(Bağlantı yeni sekmede açılacaktır)

Clash Of Clans

Zevkli ve güzel oyunlar dileğiyle!
Bol Şanslar!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 yorum:

Yorum Gönder

Item Reviewed: Clash Of Clans Gem (Yeşil Taş, Elmas) Kazanma Hilesi Description: Rating: 5 Reviewed By: JOHN DOE
Scroll to Top