728x90 AdSpace

Son Yazılar

Gizli Tesla


GİZLİ TESLA

Gizli tesla, düşman 6 kare mesafe kadar yaklaşana kadar gözükmeyen, pekkalar üzerinde 2 kat etkisi olan bir savunma ünitesidir. Hem yer hemde hava ünitelerini vurabilir.  Gizli tesla, köy binanız 7. seviye olduğunda açılır ve 7. seviye köy binanız size gizli teslalarınızı 3. seviyeye kadar yükseltmenize izin verir.

Gizli tesla, yaklaşan tehlike için alınan bir önlemdir, yani 8. seviye köy binasında açılan pekka ünitesi için en çok tercih edilen önlemdir. 8. seviye köy binanız olduğunda, 3. bir tesla yapmanıza izin verilir ve 6. seviyeye kadar yükseltme hakkınız vardır.  Yükseltmeleri zamanında yapan oyuncular, çoklu pekka saldırılarında ciddi bir savunma gerçekleştirirler.

Özet

Gizli Tesla savunma kulesidir: Tuzak kapanı ya da bombaya benzer biçimde görünmeyen savunmalardır vene zaman bir hava ya da yer birimi yaklaşırsa ortaya çıkar ya da üssün % 51 oranında yok edilirse belirirler. Ancak, tuzaktan farklı olarak, konuşlandırıldıktan sonra yeniden silahlandırılmak zorunda değildir.
Gizli Tesla, köy binasının 7. seviyesinde açılır.
Gizli Tesla hakkında temel karışıklıklardan biri, menzili 7 iken, tetiklenme menzili 6’dır. Düşman üniteleri 6-zemin tetik aralığında gelmediği sürece Gizli Tesla görünmez. Bu kural ile ilgili tek istisna, bir gizli Tesla köyün en az % 51 yıkıldığında kendi kendine ortaya çıkmasıdır. Çünkü 3 yıldız elde edebilmek için, onların da imha edilmeleri gereklidir.
Gizli Tesla bir kez ortaya çıktığında görünür kalacaktır ve saldırı üniteleri onu imha edene kadar maksimum menzilinde olacaktır.
Tesla, P.E.K.K.A ya çift hasar verir ve onlara diğer askerlerden öncelik verir.
Tesla hava ve kara savunması yapabilen bütün diğer savunma binalarından daha çok zarar verir.

Savunma Stratejisi
Gizli Tesla’nın en değerli üstünlükı sürpriz yapabilmesidir. Bu konuya yoğunlaşın. İyi yerleştirilmiş bir Gizli Tesla silahı, saldırı stratejisinde büyük oranda parçalayabilir. Ne yazık ki çoğu oyuncu, Tesla silahlarını kendi köylerinde 2×2 genişliğinde açık alanlara yerleştiriyorlar ve bu onların nerede olduklarını açıkça belli ediyor. Bunun yerine gizli Tesla’nın görünemez olduğu birkaç alan vardır onları deneyin. Gizli Tesla’yı yükseltirken dikkatli olun, bu olay gelecek saldırganlarda Tesla’nın yerini gösterecektir. Bu problemle, yükselme sırasında yer değiştirerek mücadele edin. Yükseltilen Gizli Tesla görünmez olmanın erdemine rağmen kaybeder. Hala yenilenemeyen bölgede güçsüz olmanın kabahatini taşır. Gizli Tesla kulenizin hiçbir askerin yerleştirilemeyeceği bir yerde olmasından emin olun, zira askerler gizli Tesla’nın üzerine yerleştirebilir.

Saldırma Stratejisi
Saldırıdan önce kulenin olabileceği belirli yerlere bakın ve onlardan kaçının. Gizli Tesla kulesi yalnızca düşman ona yaklaştığında aktifleşir. Eğer birisi tetiklenirse, düşük bir menzile sahip olacağını unutmayın. Eğer basitçe yok edemezseniz, çevresine mümkünse daha çok asker yerleştirmeyin, zira Teslalar yüksek miktarlarda zararlar verebilirler. Eğer bir 2×2 boş kare duvarlarla çevrili bir alan görürseniz bir gizli Tesla’nın orada konulmuş olması çok muhtemeldir. Gizli Teslaların yalnızca 7. seviye Köy binasında etkinleştiğini unutmayınız. Bir Dev ya da çok sayıda okçu Tesla’yı yok edebilir nispeten az cana sahiptir. Bazı insanlar duvarların arasında boş yerlere sahip olabilir, düşmanı aldatmak için bir Gizli Tesla yerleştirin. Eğer saldırıdan önce bir köyü gözlemlemek gibi bir fırsatınız varsa, örnek olarak bir intikam planlarken, köylüleri izleyin. Onlar bos bir alana yürüyüp Tesla’nın saklandığı yeri ortaya çıkarabilirler.

Yükseltme farklılıkları

Gizli Tesla, 4 7 ve 8 de değerli resim değişikliklere uğrar.
İlk yerleştirildiğinde Gizli Tesla, sarılı ve destek için bir tel ile uzun boylu, ince ahşap kafes yapı oluşturur. Kulenin üst katında çıkıntılı metal bir ilfaktör çubuk vardır. Kulenin tabanının her iki tarafında açık tuzak kapıları görünmektedir, bir düşman gelene kadar toprak altında gömülü biçimde durur.
2. ve 3. seviyede, ek metal ilfaktörler kulenin tepesinden aşağı asılıdır ve ikinci bir kablo kulenin karşı tarafındaki destek ile sarılmıştır.
4. seviyede, Gizli Tesla üst katta adaşı Tesla’dan bobini satın alır. 5. seviyede metal ilfaktör parçaları altın sarısı rengine döner ve üçüncü bir bobin tel ön destek belirir. 6. seviyede Tesla bobininin kendisi de altın sarısı rengine döner.
7. seviyede, Gizli Tesla bobininin yerini bir dizi büyük yatay bronz halkalar alır. Destek kalesi üzerinde üç ufak tel bobinleri kaybolur ve ön desteği çok kalın bir tel ile değiştirilir. Ateş aldığı zaman mavi bir renkte parlar.
8. seviyede, Gizli Tesla trafo bobinleri ortalarında sarı siyah bir ışıltı olan bir dizi yatay bronz halkalarıyla değiştirir. Daha fazla tel bina çevresine sarılmış görünür .

Diğer
Gizli Tesla adını ve görünüşünü Tesla bobininden almıştır ve bilim adamı Nikolas Tesla tarafından icat edilmiştir. Henüz ortaya çıkmamış ise, Yıldırım büyüsü Gizli Teslaya zarar veremez. Devler ve Balonlar diğer bütün savunmalar tahrip olsa dahi Tesla ortaya çıkana kadar hedef olmayacaklardır. Gizli Tesla savunma yapmak için sadece bir ünitesi hedefler. Gizli Tesla’nın olduğu boşluğa asker bırakılabiliyor ve bu da Gizli Tesla’nın saldırmasına neden olur. En üst düzey oyuncular Köy binasından ziyade depolara yakın yerlerde Teslalara sahiptir. Tesla saldıran olmadığında ufak kıvılcım verir ve onun yüzeyinde çalışan ufak elektrikli tel vardır. 7.seviye Tesla, 7. seviye laboratuarla aynı üst parçaya sahiptir. Havan topu gibi, Gizli Tesla da aynı seviyede bir okçuyu tek atışta öldürebilir (5. seviye hariç) Gizli Tesla maksimum seviyesinde tahta olarak görünen iki savunma ünitesinden biridir, diğeri ise hava savunmasıdır.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 yorum:

Yorum Gönder

Item Reviewed: Gizli Tesla Description: Rating: 5 Reviewed By: JOHN DOE
Scroll to Top